Frequently Asked Questions

Hoe krijg ik nieuwe kabels van Cellebrite?
Last Updated 4 years ago

Cellebrite gebruikers krijgen automatisch nieuwe kabels opgestuurd.
Het enige wat hiervoor noodzakelijk is het juist invullen van uw adres op my.cellebrite.com.

De laatste nieuwe kabel (op moment van schrijven) is kabel 170 (USB C). Wanneer u op my.cellebrite.com uw adres verifieert wordt deze kabel automatisch opgestuurd.

Mocht u kabels missen of mochten er kabels kapot zijn dan kunt u zich melden bij Schippers IT (tel: 0161-454449 / mail: helpdesk@schippers-it.nl).

Ook voor overige vragen over bijvoorbeeld Cellebrite kunt u zich bij Schippers IT melden.

Please Wait!

Please wait... it will take a second!